Kwaliteit
op hoog niveau


Bij JKB streven wij dagelijks naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze medewerkers stellen u als klant centraal om gezamenlijk een zo goed mogelijke oplossing te realiseren. Oplossingen voor zowel intern- als extern bouwmaterialentransport, in het lichte en zwaardere segment. Gezamenlijk met u bekijken wij uw vraagstuk en streven we naar de best passende attachment voor aan uw machine.

Naast standaard attachments kunnen wij u een breed aanbod aan maatwerk oplossingen bieden, afhankelijk van de attachment die u benodigd heeft. Bij het zoeken naar oplossingen zijn onze verkoopspecialisten er om u te helpen met specifieke verzoeken.

SAMEN BOUWEN WE:

 • Aan een duurzame toekomst en relatie
 • Veilige, efficiënte transportoplossingen
 • Machines naar uw maatstaven

Ontwikkeling & productie


Vanuit onze hoofd locatie in Budel, ontwikkelen en produceren we onze oplossingen voor de bouwmaterialen industrie. We construeren met de laatste 3D-CAD software en communiceren vanzelfsprekend met korte lijnen. Ons gedreven team engineers werkt nauw samen met onze verkoopspecialisten die het contact met u en de markt in zijn geheel onderhouden. Met onze jarenlange kennis in de industrie kunnen we uw behoefte perfect in kaart brengen en vertalen naar de beste oplossing voor uw onderneming.

Met ons productieteam en uitgebreide machinepark aan CNC snij, draai en freesmachines en (las) robots produceren we iedere machine tot in de perfectie. Er wordt veel tijd en zorg besteed aan het continu verbeteren van onze productieprocessen om naar de best mogelijke kwaliteit te streven. Na assemblage worden onze attachments uitvoerig getest waarna ze verzend gereed worden gemaakt voor distributie over de hele wereld.

Experts in oplossingen
voor bouwmaterialen transport


JKB is expert in transportoplossingen voor betonstenen, bakstenen en kalkzandstenen. Voor zowel het intern als extern transport heeft JKB een volledig aanbod aan oplossingen voor het transporteren / hanteren van bakstenen, betonstenen en kalkzandstenen.

In nauw contact met u als klant en samen met onze lokale partners, kunnen we voor iedere uitdaging een passende oplossing bieden. Samen met onze verkoopspecialisten, engineers en servicespecialisten zorgen we dat u vele jaren veilig, snel en effectief uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Naast onze klemmen voor bakstenen, betonstenen en kalkzandstenen, hebben we ook nog vele andere transportoplossingen voor het hanteren van onder andere:

 • Betonnen (stapel)blokken
 • Cellenbeton
 • (Kanaalplaat)vloeren
 • Keerwanden / silowanden
 • Betonnen en stalen barriers
 • Rijplaten
 • Damwanden en draglineschotten
 • Hout en vele andere bouwmaterialen

Let's build together!
Vraag advies op maat.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven