Wil jij werken bij een leuke, dynamische en snelgroeiende onderneming, waarin geen dag hetzelfde is en je elke keer opnieuw wordt uitgedaagd? Dan is onze vacature iets voor jou.

 

Service monteur (m/v)
Vestiging Nieuwegein

 

Wij bieden namelijk per direct een leuke werkplek binnen ons team aan, op onze vestiging in Nieuwegein. Op deze vestiging werken wij dagelijks met het team aan de mobiliteit van onze klanten. Wij onderhouden, repareren en leveren hoofdzakelijk verrijdbare autolaadkranen en hydraulische attachments voor deze kranen en heftrucks. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stenenklemmen en pallethaken.

Het sleutelwoord is diversiteit in deze functie. De werkzaamheden bestaan namelijk zowel uit hydraulische, elektronische, motorische als constructie werkzaamheden. Zo spoor je een lekkage aan een cilinder op, vervolgens geef je de motor een onderhoudsbeurt en aan het einde van de dag herstel je doormiddel van een las een gescheurde balk van een stenenklem. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in onze werkplaats, waar we alle gereedschappen hiervoor voorhanden hebben. Het kan echter ook zo zijn dat er een storing op locatie is, waardoor we jou erop uit sturen om deze op te gaan lossen. Dan komt het helemaal aan op je kennis en creativiteit.

Het voor ons ideale profiel:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als service monteur.
  • Aantoonbare lasvaardigheden.
  • Goed elektrische en hydraulische schema’s kunnen lezen
  • Je houdt van aanpakken, bent enthousiast, zelfstandig en inventief.
  • Een service gerichte mentaliteit, de mobiliteit van onze klant is het aller belangrijkst
  • Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B.
  • Je komt bij voorkeur uit de regio

Wat wij bieden:

  • Een leuke, uitdagende, diverse baan in een klein team.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaalbewerkingsbedrijf
  • Brede opleidingsmogelijkheden om je verder te kunnen ontwikkelen (ALK Keurmeester/hydrauliek/electrotechniek)

Over JKB:

JKB is een snelgroeiende en creatieve onderneming op het gebied van reparatie en machinebouw van in- en extern transportmaterieel. Met eigen engineering en productie van (klantgerichte) machines voor de hantering van bouwmaterialen, voorziet JKB haar klanten in specifieke transportoplossingen. JKB beschikt over 2 vestigingen, één in Budel en één in Nieuwegein. Vanuit beide vestigingen worden onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan deze machines. Vanuit de vestiging in Nieuwegein heeft JKB het dealerschap van Kennis en HMF autolaadkranen, KWB oplegger en Hyva Lift containersystemen en kippers. Veel onderdelen hiervoor worden in eigen huis vervaardigd op onze produktie locatie in Budel. Binnen JKB werken we met een gedreven en ambitieus team.

Spreekt bovenstaande je aan en wil je reageren, of heb je misschien nog vragen, dan kun je contact opnemen met:
R. Kennis
Tel.: +31 (0) 495 492573
Mob.: +31 (0)6 57895364
E-mail: r.kennis@jkb-handling.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven