JKB integrale stenenklem met 5 functies.

 

Deze recent geleverde JKB stenenklem heeft maar liefst vijf functies. Hiermee is het mogelijk voor de chauffeur om met een grotere machine evengoed makkelijk in krappe ruimtes te kunnen manoeuvreren. De uitschuifdetectie op de telescoopfunctie geeft tevens een signaal aan de heftruck dat de klem is uitgeschoven. De heftruck zal hierdoor nog maar stapvoets rijden, zodat chauffeurs niet per ongeluk met uitgeschoven mast en hoge snelheid kunnen rijden. Hierdoor is het mogelijk om veiliger te werken en de machine minder over te belasten.
In combinatie met de functies roteren en zijverschuiven zijn de producten perfect te positioneren op het tasveld.

De breedte (openingsbereik) van deze scharnierende klem is vanuit de heftruckstoel eenvoudig hydraulisch in te stellen, waardoor er altijd een optimale klemming mogelijk is als ook minimaal ruimteverlies bij het wegzetten. Hierdoor kan er zo strak mogelijk worden gepositioneerd waardoor de beschikbare ruimte optimaal wordt benut.
De dubbele klemcilinders zorgen voor een krachtige klemming van het product.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven